Alla inlägg den 19 mars 2011

Av Emelie och Daniel - 19 mars 2011 12:48

Nu har Yamahaten flyttat och istället gjort plats för en annan skoter. Den nygamla Yamman är en phazer från -92 i ganska gott skick. Lite modifierad och med trimpipor.. Det är en modell som man antingen älskar eller hatar på grund av dess mycket udda utseende och jag kan nog inte påstå att jag hör till den älskande skaran direkt, men fulare har man ju sett..

Hur som haver, min goda vän Tomas som hade den innan har haft den i ganska många år och den har aldrig krånglat. Yamaha är bra, så enkelt är det.. När dom är dom mest driftsäkra skotrarna som finns så känns det som att jag inte har "rätt" att klaga..


Men jag ska fortfarande ha en ny vmax.. En vacker dag! Nästa vinter kanske?

Finaste bästaste yamahaten... :(


Daniel som har hunnit prova lite mer än jag är ganska nöjd med Yamman. Den är lite piggare än yamahaten och lite lättare och lyfter därför mer i småguppen. Men den är lite mindre, har inte lika skön dämpning, styret är (enligt mig) lite för litet, och den låter lite för mycket. Funkar inte att myspysåka lite bra på den som på yamahaten..

Men den fraktar våra arslen resten av (det lilla som finns kvar) vintern åtminstone..


Yamman ska väl få sig lite kärlek och omsorg och sen får han nog byta ägare till hösten eller så..


Daniel är ute och åker med en kompis just nu och jag väntar på styväsvärfar och svägerskan som ska komma hit och leka lite med mig om en stund.. Underbara varelser!


Dags att ta sig i kragen och sluta sörja yamahaten kanske?

Presentation


Vilka är vi då?
Jo, vi är det helt perfekta lilla tvåmanna-teamet med framtidsvisioner som heter duga!

I augusti föll vi pladask för ett gammalt hus, inte så lite gammalt, byggåret var 1801, med ett ganska stort renoveringsbehov och med en helt...

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards