Alla inlägg den 10 mars 2011

Av Emelie och Daniel - 10 mars 2011 13:42

Ja det är som ni säkert redan vet sportlovsveckan här.. Då skulle vi ha gjort massa skoj, åkt skridskor, skidor, kanske vart lite på badhuset.. MEN sonen har varit sjuk i över en vecka. Himla skojsigt! =/

Vi började med en dunderförkylning, som avlöstes av magsjuka uuäh! och sedan var det dags för en megaförkylning, igen! Och mycket värre denna gången..

Så vårt sportlov har gått ut på att sitta på arslet, INOMHUS! Yeah...

Dottern fick åtminstone åka till sin mormor för att kunna roa sig lite den här veckan. Dom har iaf hunnit med en del sportlovsaktiviteter. Åkt skidor, både på längden och på tvären (höll jag på att säga) men menade så klart utför. Pimplat och grejat.. Lite avis!


För att roa oss så mycket som möjligt utan att det skulle behöva vara fysiskt krävande så hade vi igår Disney-films maraton här tillsammans med Elin. Vi såg Skönheten och odjuret, kan inte förstå att jag inte gillade den när jag var liten!?


Sen såg vi Pocahontas, jisses vilken mysig film. Det hade jag glömt helt! Slutet är ju det finaste, när John Smith blitt skjuten och ska segla hem till England. Man riktigt känner hur dom tecknade figurerna känner. Jobbigt, hopplöst.. Förälskelse!! 

Nåja, vi båda "vuxna" blev smått blödiga efter att filmen var slut. Alltså så där kunde det ju inte få sluta, han måste ju komma tillbaka till Pocahontas, den där John Smith! Vi fick lov att leta reda på Pocahontas 2 också för att få se att det löste sig för dessa hopplöst förälskade tu.


OCH EN SÅN BESVIKELSE!!! Alltså 2an förstörde ju den första filmen..

Konstigt, triangeldrama, överdrivet och så går hon Pocahontas och blir kär i en ANNAN snubbe när John Smith "återuppstått från de döda".. Alltså, HALLÅ!?

Myspys känslan försvann direkt och det som man hoppats få återuppleva efter slutet på första filmen blev bara ett stort blött magplask! Usch nej.. 


Efter magplasket såg vi Aladdin, då vart iaf sonen som fått stått ut med diverse "tjej filmer" nöjd.. Äntligen en film men en kille i huvudrollen och lite action! 


Mitt under Aladdin kom dessutom min livskamrat hem.. Total lycka! Han är den bästa, min man! :) Sov som en liten prinsessa på hans arm och vaknade med en varm känsla i magen.. Finns det nåt bättre så säg!

Synd det bara är några dagar kvar tills han måste åka iväg igen, till vad som känns som andra sidan jordklotet för att jobba.. Kanske skulle ha kedjat fast honom så han inte kommer iväg nånstans innan dess? hm... Ganska lockande!

Presentation


Vilka är vi då?
Jo, vi är det helt perfekta lilla tvåmanna-teamet med framtidsvisioner som heter duga!

I augusti föll vi pladask för ett gammalt hus, inte så lite gammalt, byggåret var 1801, med ett ganska stort renoveringsbehov och med en helt...

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards