Alla inlägg den 29 februari 2012

Av Emelie och Daniel - 29 februari 2012 18:51

Som sonen sa en gång när han var typ 2 år. Ohyggligt roligt tyckte jag då.


Dagarna går, veckorna går och likaså månaderna. Minns knappt hur det var att inte jobba heltid. Det är iofs inget att minnas heller för fy så jädra långtråkigt!


Hur som helst. Det rullar på i vanlig ordning. Vi har återhämtat oss efter branden och kommit ut ur dimman som vi befann oss i under typ en vecka. Nya bilen går bra, även om vi för andra gången på mindre än två veckor har den inlämnad på verkstad.

Första gången den lämnades in kändes lite lagomt dryg sådär.

Vi hade precis lämnat hemmet klockan 05.55 en måndagmorgon. Precis innan vi skulle svänga in till dotterns skola och fritids small det till och bilen belv okörbar. Då hade fästet till hjulet som drivrämmen ligger på gått av.

Andra gången var lite mer "väntad".. Ganska snart efter att bilen införskaffades märkte vi att den läkte olja från styrservon. Det var en trasig ledning (inte en slang alltså, för det hade vi kunnat byta själv) så igår lämnades den in och idag får den komma hem igen.


När jag får lite ork över, och inte jobbar (det kan alltså dröja) ska jag ta lite bilder på ny(gamm)bilen så ni får se hur fin han är. Det syns då inte att han har 14 år på nacken iaf :)


Imorse på väg till jobbet lyssnade vi, i vanlig ordning, på radio i bilen (i söta svärfars bil eftersom våran bott på verkstad över natten). Då fick jag för första gången höra att idag, alltså på skottdagen, får tjejer också fria. Det ska jag komma ihåg till nästa skottdag. Om inte han jag bor med kommit på sånna tankar innan dess vill säga.


Presentation


Vilka är vi då?
Jo, vi är det helt perfekta lilla tvåmanna-teamet med framtidsvisioner som heter duga!

I augusti föll vi pladask för ett gammalt hus, inte så lite gammalt, byggåret var 1801, med ett ganska stort renoveringsbehov och med en helt...

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards